Trasig data

Nu har Jennifer fått lära sug en läxa till. Tyvärr så på kostnad av sin data. Hon var arg att sin dator var trög i söndags så hon trodde det skulle hjälpa till att smälla till den på skärmen. FEL. Beviset ser ni här. Så nu är hon utan dator men får låna sin brors dator ibland. Hon förväntar sig att hon ska få en ny data när hon fyller år. Hon kan glömma det.


YES...jag klarade det

Satt upp till ett i natt och efter att jag lämnat barnen på skolan var det bara att åka hem och fortsatte med kompletteringsuppgifterna och vart klar strax före lunch och skickade in dom och tänkte att jag får väl tidigaste höra något från min lärare i eftermiddag/kväll. Men förvånad jag vart när min psykologi lärare delade ut arbeten och jag fick tillbaka mitt som jag skickade tidigare under dagen och vart GODKÄND på hela medicin kursen. Känns en lättnad att veta att man klarat det och psykologin som började i dag värkar inte vara svår alls. Så nu har man läst 450 poäng och har kvar 900 poäng att läsa. Denna terminen kommer vi förutom psykologi även att läsa kurserna: Psykiatri, Specialpedagogik, Etik och människans livsvillkor plus Vård- och omsorgsarbete 2 där det även ingår fyra veckors praktik. Denna terminen består av 500 poäng.


Skolan

Idag var jag upp på skolan och fick veta från min lärare att jag måste komplettera med tre frågor. Du tänker säkert det är väl ingenting. Jo det är det faktiskt som att jag har på mig tills imorgon och har skrivit fyra A4 sidor på datan och har nästan gjort hälften nästan bara. Nå väl är väl bara att fortsätta.


Några dagar in på det nya året

Nu har det gått några dagar på det nya året. På tisdag är det tillbaka till vardagen igen för både mig och barnen. Jag börjar läsa psykologi då.
Idag vart Jennifer arg på sin data för att den var trög och gav den en hård smäll på skärmen så hela skärmen vart förstörd. Så nu är hon utan data också. Hon har tur att hon har en sådan snäll bror som låter henne använda sin data. Hon tyckte att hon skulle få en ny. Svaret vart NEJ speciellt som att hon hade sönder den själv och den var knappt 1 år. Vill hon ha en ny så får hon prata med sin pappa.


Jan. 02, 2013

Man borde väl egentligen sova nu men det känns lite hopplöst när man bara har slappat hela dagen.
Imorgon så kommer Felix att få sin nya mobil som han köpt av sina sparande pengar och julklappspengar som han fick av sin farfar och sin äldsta morbror. Han har köpt en Sony Xperia Tipo tror jag den heter.


Välkommen till 2013

Nu börjar vi om på ny kula. Ett nytt år som både kommer erbjuda positiva och negativa saker. Innan detta året är slut så ska jag vara klar med min utbildning som undersköterska.
Idag är det en riktig slappardag. Orkar inte med något idag. Ändå så var det en nykter nyårsafton igår.


RSS 2.0